Koldtbord
Møtemat
Ta kontakt for å høyre kva vi kan tilby. Vi set saman meny etter ditt ynskje.
Meny 1 (min 10 pers)
Fenalår, spekeskinke, spekemør, potetsalat,
røykelaks, eggerøre, karbonade og steikt løk
Allergen: 1,4,5
Tillegg: Brød og smør
Allergen: 1,5
Meny 2 (min 10 pers)
Fenalår, spekeskinke, spekemør, potetsalat,
waldorfsalat, steikt kylling, røykelaks, eggerøre,
rekekabaret, remulade, karbonade og steikt løk
Allergen: 1,2,3,4,5,8,10,11
Tillegg: Brød og smør
Allergen: 1,5
Meny 3 (min 15 pers)
Fenalår, spekeskinke, spekemør, potetsalat,
waldorfsalat, steikt kylling, røykelaks, eggerøre,
rekekabaret, gravlaks, sennepssaus,remulade, roastbiff,
løksalat, karbonade, steikt løk.
Allergen: 1,2,3,4,5,8,10,11
Tillegg: Brød og smør
Allergen: 1)Gluten (kveite). 2)Egg. 3)Skaldyr. 4)Fisk. 5)Mjølk. 6)Peanøtter. 7)Soya. 8)Nøtter. 9)Sesamfrø. 10)Selleri. 11)Sennep. 12)Sulfitt. 13)Lupin. 14)Bløtdyr.