Koldtbord

 Er du usikker på kven av dei ulike menyane som passar til ditt selskap? Meny 1 er det minste tilbudet vårt. Ved bestilling av dette bør ein tenkje på ein rett ved siden av. Gjerne ei varm gryte eller suppe. Meny 2 og Meny 3 er større og meir mettande måltid. Om du framleis er usikker, må du gjerne ta gjerne ta kontakt

Møtemat 

Ta kontakt for å høyre kva vi kan tilby. Vi set saman meny etter ditt ynskje.

Meny 1 (min 10 pers)

Fenalår, spekeskinke, spekemør, potetsalat, 

røykelaks, eggerøre, karbonade og steikt løk

Allergen: 1,4,5

Tillegg: Brød og smør

Allergen: 1,5 


Meny 2 (min 10 pers)

Fenalår, spekeskinke, spekemør, potetsalat, 

waldorfsalat, steikt kylling, røykelaks, eggerøre, 

rekekabaret, remulade, karbonade og steikt løk 

Allergen: 1,2,3,4,5,8,10,11

Tillegg: Brød og smør

Allergen: 1,5

Meny 3 (min 15 pers)

Fenalår, spekeskinke, spekemør, potetsalat, 

waldorfsalat, steikt kylling, røykelaks, eggerøre, 

rekekabaret, gravlaks, sennepssaus,remulade, roastbiff,

 løksalat, karbonade, steikt løk.

Allergen: 1,2,3,4,5,8,10,11

Tillegg: Brød og smør

Allergen: 1, 5

Allergen: 1)Gluten (kveite). 2)Egg. 3)Skaldyr. 4)Fisk. 5)Mjølk. 6)Peanøtter. 7)Soya. 8)Nøtter. 9)Sesamfrø. 10)Selleri. 11)Sennep. 12)Sulfitt. 13)Lupin. 14)Bløtdyr.