Selskapsmeny

 Hos oss kan du nyte ein 2-eller 3-rettar middag. Hovudretten er obligatorisk. Når du bestiller bord hos oss vel du blant rettane under. Vi ynskjer at heile selskapet skal ha same meny. Dette for å gi best mulig oppleving til våre kundar. Har du spørsmål eller andre ynskjer for selskapet? 

Ta kontakt 


Forrett

Skaldyrsuppe med hummar og kreps

Serverast med butterdeigsticks

1,3

Asparges med hollandes og spekeskinke

2

Snøkrabbe med mango, chili og koriander

3

Laksemousse med tomat og mangosalsa

Serverast på parisertoast frå Bakerinnå

1,4,5

Hovudrett

Rosasteikt Andebryst

Serverast med rotgrønsaker og raudvinssaus

5,10

Heilsteikt indrefilet av okse.  

Serverast med dampa asparges, steikte småtomatar og peparsaus 

5

Husets fisketallerken 

Serverast med grønsaker og krema skaldyrsaus 

3,4,5

Lammecarré

Serverast med grønsaksgrateng, brokkoli, sjysaus og bakte småpoteter

5,10

Kalvefilet Oscar

Med kreps. Serverast med asparges, choronsaus og steikte småpoteter

2,3,5

Pannesteikt klippfisk

Serverast med bacon, grønsaker og heimelaga potetstappe

4,5,10

Dessert

Konjakkfromasj nøttebotn med bærsaus  

 3,5,8

Panna cotta med bærsaus 

5

Heimelaga karamellpudding med krem 

3,5

Baileys Panna cotta med pasjonsfruktkrem 

5

Dronning Maud dessert

2,5,7, kan innehalde spor av: 8

Allergen:  1)Gluten(kveite).  2)Egg.  3)Skaldyr.  4)Fisk.  5)Mjølk.  6)Peanøtter.  7)Soya. 8)Nøtter.  9)Sesamfrø.  10)Selleri.  11)Sennep.  12)Sulfitt.  13)Lupin.  14)Bløtdyr.