Selskapsmeny
Hos oss kan du nyte ein 2-eller 3-rettar middag. Hovudretten er obligatorisk. Når du bestiller bord hos oss vel du blant rettane under. Vi ynskjer at heile selskapet skal ha same meny. Dette for å gi best mulig oppleving til våre kundar. Har du spørsmål eller andre ynskjer for selskapet?
Forrett
Skaldyrsuppe med hummar og kreps
Serverast med butterdeigsticks
1,3
Asparges med hollandes og spekeskinke
2
Snøkrabbe med mango, chili og koriander
3
Laksemousse med tomat og mangosalsa
Serverast på parisertoast frå Bakerinnå
1,4,5
Hovudrett
Rosasteikt Andebryst
Serverast med rotgrønsaker og raudvinssaus
5,10
Heilsteikt indrefilet av okse.
Serverast med dampa asparges, steikte småtomatar og peparsaus
5
Husets fisketallerken
Serverast med grønsaker og krema skaldyrsaus
3,4,5
Lammecarré
Serverast med grønsaksgrateng, brokkoli, sjysaus og bakte småpoteter
5,10
Kalvefilet Oscar
Med kreps. Serverast med asparges, choronsaus og steikte småpoteter
2,3,5
Pannesteikt klippfisk
Serverast med bacon, grønsaker og heimelaga potetstappe
4,5,10
Dessert
Konjakkfromasj på nøttebotn med bærsaus
3,5,8
Panna cotta med bærsaus
5
Heimelaga karamellpudding med krem
3,5
Baileys Panna cotta med pasjonsfruktkrem
5
Dronning Maud dessert
2,5,7, kan innehalde spor av: 8
Allergen: 1)Gluten(kveite). 2)Egg. 3)Skaldyr. 4)Fisk. 5)Mjølk. 6)Peanøtter. 7)Soya. 8)Nøtter. 9)Sesamfrø. 10)Selleri. 11)Sennep. 12)Sulfitt. 13)Lupin. 14)Bløtdyr.